Eerste 3D-geprinte gebouw van Europa laat zich zien

Posted by: revelating Tags: There is no tags | Categories: Uncategorized

July
5

Met trots kunnen we je  het Voorlopig Ontwerp en artist impressions van het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa laten zien: De Vergaderfabriek in Teuge (G). Het is gelukt het conceptontwerp te vertalen naar een constructie die kan worden geprint. De stap is cruciaal voor de testfase en vormt tevens de basis voor de ontwikkeling van het Definitieve Ontwerp en de uiteindelijke bouwaanvraag die in augustus zal worden ingediend. Lees hier meer over het ontwerp.

Een mooi resultaat van co-creatie binnen het consortium, waarin met scrumsessies alle nieuwe processen, productiemethoden en bijbehorende risico’s te integreren in een holistisch ontwerp.

Het consortium dat werkt aan de Vergaderfabriek bestaat uit de top van de Nederlandse 3D print- en bouwindustrie, te weten: The Form Foundation, Witteveen+Bos, CyBe, Van Wijnen, Engie, Revelating, Elma Media, Lexence Advocaten, De Slaapfabriek en Centre4Moods en wordt daarbij ondersteund door de TU/e en Clean Tech Regio. Revelating is trots dit project aan te sturen namens de initiatiefnemers Marjo en Arvid Prigge van De Slaapfabriek

Meer informatie: www.3dprintedbuilding.eu en www.revelating.nl

Comments are closed.