The BinckSportCourt: een nieuw geprint gebouw?

Posted by: revelating Tags: There is no tags | Categories: Uncategorized

January
30

Revelating werkt aan projecten waar 3dPrinten waarde toevoegt. In dit geval een innovatieve bouwtechniek, bij een innovatief project dat jongeren en ondernemers verbindt. Daarom staan we in de finale van de Urban lab Challenge van de gemeente Den Haag.De unieke architectuur die 3dprinten mogelijk maakt wordt een ware eyecatcher voor de Binckhorst: een ware publiekstrekker.  Los van het unieke design, biedt de bouwtechniek ook enorme voordelen qua duurzaamheid. We gebruiken tot 40% minder beton en kunnen meer dan 75% van de afvalstromen herbruiken

Samen met ondernemers uit de Binckhorst en Stichting Building Better People werken we hard aan een revolutionair concept: het BinckSportCourt, een:

  • High end vergaderlokatie in het 3dgeprinte gebouw; en
  • Een sportveld waarop jongeren en ondernemers sporten; aangevuld met
  • Een led-videowall waarin het sport&spel overgaat in de digitale wereld

Deze 3 elementen staan niet op zichzelf, maar versterken elkaar tussen een ‘interactieve hub’. Het BinckSportCourt wordt de ontmoetingsplek tussen jongeren en ondernemers. Tussen sport en vergaderen. Van zakelijk tot maatschappelijk betrokken. En dat ondersteund met een iconisch clubhuis: een 3dGeprint pand  dat ook als vergaderlocatie te boeken is.

.

Houd deze site in de gaten voor meer nieuws over dit project.

Comments are closed.