Je gaat het pas zien als je het door hebt”- Johan Cruijff

U heeft waarschijnlijk wel gehoord over 3D Printen. Deze nieuwe techniek maakt dingen mogelijk die met andere technologieën niet mogelijk zijn.  Denk hierbij aan geprinte auto’s, medische protheses, organen, op maat gemaakte brillen, juwelen en keramiek.

consumenten_panorama

Maar de impact rijkt verder dan enkel productie. 3dPrinten raak iedere vezel van bedrijfsmodel: van productontwerp tot logistiek, van de klantrelatie tot het verdienmodel. Door hier nu op in te spelen kan u zich wezenlijk onderscheiden van uw concurrentie.

Revelating helpt bedrijven  zien wat 3D Printen voor hun betekent.

Revelating versnelt de adoptie van nieuwe technologieën in organisaties. We trekken de adoptie naar voren in de bestaande organisatie, mensen en technieken. Met resultaten als betere producten en dienstverlening, slimmere supply chains en lenige business modellen.

Onze rol is niet te vangen in één woord. Soms zijn we project manager of consultant, soms trainer of facilitator. We zijn sterk in het aansturen van complexe samenwerkingen. En altijd zullen we de aanjager van innovatietoepassing zijn.

Hierin gebruiken we ons vermogen om uw markt- en klantkennis te koppelen aan:

  • Onze kennis van 3dPrinten
  • Onze ervaring in new business development
  • Ons netwerk van specialisten in design, scannen, printen en ontwerpen

Wij komen graag in contact met uw bedrijf als uw vragen hebt over 3dPrinten
Als u geen vragen hebt, benader ons dan vooral! 3d Printen biedt kansen en bedreigingen die u niet over het hoofd moet zien.

 

Ons team

Het hart van Revelating wordt gevormd door Hugo Jager en Ties Rijkers. Beide hebben hun sporen verdiend bij grote namen en kleine boutique shops in consultancyland. Al het goede daarvan hebben ze meegenomen in Revelating en vullen ze aan met industry experts die op freelance basis aanhaken op specifieke opdrachten. Daarmee dekken we het hele spectrum van expertise af: van 3dscannen tot aan business model innovatie.

Meer weten? Neem dan contact op met een van de partners van Revelating. Je vindt hun contactgegevens hieronder.

Wat kost het om aan de slag te gaan met 3d Printen

Met 3dPrinten heb je vrijwel zonder vaste kosten een productiestraat opgezet. Omdat geen mal nodig is, kun je kiezen om slechts 1 product te printen, zonder dat de kosten toenemen. Dus ideaal om een nieuw product te testen.

Revelating helpt je op die manier ook met kleine stapjes op weg met 3dPrinten. We beginnen je te laten zien wat mogelijk is (ideevorming), dan werken we samen met je een idee uit tot een Proof of Concept of maken eerst een haalbaarheidsstudie. Je bent dus altijd ‘in control’ en kunt altijd bijsturen, zonder grote investeringen vooraf.

Wat let je dus?

Welke diensten levert Revelating

Onze diensten bestaan uit het:

–          klanten wegwijs maken in de 3d print wereld

–          Ondersteunen bij oordeelvorming over 3d printen in zowel product, proces als klantbeleving

–          Bewijzen van de maakbaarheid en haalbaarheid met  proof-of-concepts

–          Het invoeren van de gekozen oplossing door de organsatie heen

Wat maakt 3d Printen een disruptive technology?

3d Printen raakt in essentie elk element uit de distributieketen. De rol van de klant verandert van consument naar (mede)ontwerper. Retailers gaan produceren. Daarnaast breekt het met een aantal klassieke spelregels uit de economie. Zo is er ineens een alternatief voor massaproductie: maatwerk is betaalbaar geworden.

Dit alles verandert zo sterk hoe we zaken doen, wat we gaan verwachten als klant, dat dit met recht een ‘disruptive technology’ genoemd mag worden. Sommigen – waaronder wij – hebben het dan ook over de volgende industriele revolutie

Hugo Jager – Partner

Hugo Jager’s track record in business development is gevoed door bedrijven als Atos Strategy & Innovation en DCE Consultant. Hugo leeft voor business model innovatie. Hij denkt in nieuwe mogelijkheden en legt de verbinding tussen alle elementen in het business model. Klinkt abstract? Verre van, vraag hem maar hoe hij nieuwe denkbeelden tastbaar maakt met mock-up winkels.

Ties Rijkers – Partner

Ties Rijkers gaat voor wat hij noemt ´de klantconnectie´ in het business model. Denk aan concepting, customer journeys..het bewijzen van de propositie. Zijn opvoeding bij Accenture en DCE consultants gaven hem de nodige bagage. Als een echte workshop-fan, gelooft hij dat elk raadsel of puzzle weg-te-workshoppen is.