3dPrintedbuilding.EU

Het eerste 3dGeprinte gebouw van Nederland. En niet omdat het kan, maar omdat het moet. Een gebouw dat zo'n unieke vorm en eisenpakket kent, dat het alleen geprint moet worden. Dat vraag om een bijzonder team. En bijzondere begeleiding. Revelating maakt je graag deelgenoot van onze ervaringen in de verschillende fases. Aan de linkerkant tref je de 'harde' projectmanagement taken. Aan de rechterkant gaan we in hoe we per fase bewust op adoptie versnelling sturen. Wil je meer weten en zien op het project. Kijk dan ook op 3dprintedbuilding.eu

 • We hebben vandaag ‘de eerste steen’ gelegd of eigenlijk de ‘eerste muur’ geprint van De Vergaderfabriek. We zijn er als eerste van Europa in geslaagd in commerciële opdracht een gebouw te 3d-printen met het team bestaande uit The Form Foundation, Witteveen en Bos, Cybe Construction, Lexence advocaten, Elma media en ons eigen bedrijf Revelating.

 • "Yes, belangrijke mijlpaal bereikt: de fundering ligt!" Deze week is het fundament gelegd voor het eerste commercieel 3D-betongeprinte gebouw van Europa - De Vergaderfabriek in Teuge. Een belangrijke mijlpaal in dit unieke project. Blijf ons volgen op linkedin of hier de site om op de hoogte te blijven.

   

   

 • De eerste spade is de grond in! Na 3 jaar innoveren en voorbereiden is het nu gestart: de realisatie van het eerste commercieel 3D-betongeprinte gebouw van Europa inTeuge. Van Dalen is gisteren gestart met de grondwerkzaamheden. In de komende weken volgen de logische stappen met als hoogtepunt het 3dprinten in beton.

 • In 2018 staat in Teuge het eerste commercieel 3D-betongeprinte gebouw van Europa

  Op 3 oktober 2018 is de omgevingsvergunning voor het eerste commercieel 3D-geprinte gebouw van Europa verstrekt. In Teuge wordt dit jaar De Vergaderfabriek geprint, een gebouw van honderd vierkante meter. Uit onderzoek blijkt dat dit het eerste gebouw in Europa is dat op basis van een commerciële opdracht en op locatie 3D geprint wordt.

 • Het initiële idee was er. Een high-end trainingomgeving. In een apart gebouw: iconisch, innovatief en duurzaam. Net zoals technologie moet ook een idee zich verspreiden. Om te toetsen of het maakbaar is. En of het haalbaar is, economisch zinnig om uit te voeren.

 • Net zoals ieder bedrijf, moeten wij ook keuzes maken. Welke technologie omarmen we. Welke laten we links liggen.... En is dat links liggen tijdelijk of voor altijd? Dat proces van je verdiepen, selecteren, afwegen en beslissen is pittig. Op welk moment weet je voldoende? En die salesmanager was wel erg overtuigd van zijn software, zijn innovatie. Wij maken die afwegingen door naar de business drivers te kijken. De basis voor een succesvolle adoptie

 • Zonder goed idee ben je nergens. Dus aan de basis van elke innovatie staat een idee. Een visie. Een droom. Zo ook bij de vergaderfabriek: het eerste 3dGeprinte gebouw van Europa met een zero footprint. Het idee kwam van Arvid en Marjo Prigge. Twee bevlogen ondernemers uit Teuge die een geweldig boetiekhotel runnen.