Wij zijn REVELATING

Het hart van Revelating wordt gevormd door Hugo Jager en Ties Rijkers. Beide hebben hun sporen verdiend bij grote namen en kleine boutique shops in consultancyland. Al het goede daarvan hebben ze meegenomen in Revelating en vullen ze aan met industry experts die op freelance basis aanhaken op specifieke opdrachten.

Hugo en Ties zijn gefascineerd door ‘Technologie adoptie. Het fenomeen dat verklaart waarom sommige innovatie nooit de mainstream markt halen en andere toepassingen wel. Waarom sommige bedrijven bijv. 3dprinten wel omarmen en hun directe concurrenten niet.

De Revelating aanpak van adoptie leunt op lessen uit de marketing / psychologie, sociologie en innovatie & change management. Ze plaatsen hiermee technologische vernieuwing bewust buiten de technologie-arena. En in het hart van de mens: “Juist de mens, haar drijfveren, overtuigingen en grondhouding t.a.v. technologie zijn bepalend voor het succes van de toepassing. Lang voor dat de grenzen van de techniek bereikt zijn, blokkeren menselijke & organisatorische overtuigingen een succesvolle introductie”.

 
Hugo Jager

HUGO JAGER

Partner | +31 (0)6 5392 3395 | Kantoor Arnhem
team-member-2

Ties Rijkers

Partner | +31 (0)6 1444 7850 | Kantoor Den Haag