Onze diensten

Technology scouting voor Grownups

Revelating helpt de vertaling maken van technologie naar business driver. En vice versa. Hoe scout je juist technologie? Hoe zorg je dat niet te vroeg instapt. Maar ook zeker niet te laat. En hoe zorg je dat de toepassing leidt tot een succes. In resultaat én in omarming door de rest van de organisatie

Lees meer

Adoptie versnelling voor grownups

Het tijdig ontdekken van een disruptieve technologie is prettig. Het weten te vertalen in een concreet concept is knap. Maar een innovatie staat of valt bij de omarming en verspreiding door de eigen organisatie. En door de klanten. Revelating heeft een beproefde aanpak die zorgt dat de interne organisatie sneller de toepassing omarmt en succesvoller verspreid wordt

Lees meer

Marktverovering voor scale ups

"Als 80% van de markt de standaard koopt, hoe word je dan de standaard?" M.a.w., hoe kun je als technology scale up de mainstream markt bereiken? Het eerste succes is daar, je hebt een aantal 'early adopters' als klanten, maar de echte doorbraak wil maar niet komen. Revelating helpt scale ups hun propositie, delivery model en klantbenadering aan te passen aan de wensen van de mainstream markt.

Lees meer

Samenwerken scale-up en grown-up

Als kennis van buiten naar binnen gebracht wordt, leidt dat vaak tot nieuwe vormen van samenwerking. Tussen jonge startups en volwassen bedrijven. Met hoge onzekerheid. Wij zijn gespecialiseerd in het ‘on board’ houden van het team en ‘on track’ houden van de samenwerking. Maar zo’n samenwerking loopt niet vanzelfsprekend van een leien dakje. Dit vraagt om anders organiseren en anders besturen.

Lees meer

Value en project management

Een digitale waardeketen werkt anders dan een traditionele keten. Rollen vervagen, marges verplaatsen. Dit vraagt om een andere manier om waarde te bepalen, geen business cases maar value cases. En een andere manier van het organiseren en managen van deze projecten. Revelating weet hoe.

Lees meer